Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Chokeret over, at du er blokeret? Sådan fortæller du, om nogen har blokeret dig på Facebook



Find Ud Af Dit Antal Engel

Sådan fortæller du, om du

(iStock)

Blokering har eksisteret sociale medier for evigt. I næsten lige så længe der har været Facebook, har der været evnen til at blokere en anden bruger - uanset om du ikke kan lide dem, foretrækker du at holde din profil privat fra dem eller af en anden årsag, vi har blokeret siden midten af ​​2000'erne. Men ingen virkelig har lyst at blive blokeret ... Så hvordan fortæller du, om det utænkelige er sket med dig?

Hvis du føler behov for at undersøge, om du er blevet blokeret - det være sig en tidligere ven, en utilfreds tante, en klassekammerat i gymnasiet, som du ikke har set siden '08, eller din eks - er derflere fortællende tegn at se efter i en klassisk FB-blokering. Sådan fortæller du, om du er blevet blokeret på Facebook:


Sådan fortæller du, om nogen har blokeret dig på Facebook

Som mange andre sociale medieplatforme giver Facebook dig ikke besked, når nogen har valgt at blokere dig. Af den grund kunne nogen blokere dig uden at du engang vidste det. Det er dog ikke så svært at finde ud af sandheden ...

Relaterede: Hvad er TikTok?

Den person vises ikke på din vens liste.

Giphy

(Giphy)

Som Facebook-bruger har du adgang til en liste over alle dine venner på netværkssiden. Hvis du ser, at en person, du troede, du var venner med, meget åbenlyst mangler på listen, kan det være et tegn på, at de har blokeret dig. Hvis du foretager en søgning på din venneliste, og de er det stadig ikke dukker op, så har de gjort det helt bestemt blokerede dig.

Ingen resultater vises, når du søger på deres navn.

Giphy

(Giphy)

Glem aldrig hvornår Kim Kardashian forsøgte at kigge op Tristan Thompson på sociale medier for at give ham et stykke af hendes sind- kun for at finde ud af, at han havde blokeret hende! (De har meget bedre vilkår nu, men stadig: et ikonisk øjeblik.) Kim indså, at Thompson havde blokeret hende, for da hun skrev hans navn i søgefeltet, var der ingen resultater tilgængelige.


Dette er en af ​​de nemmeste måder at fortælle, om du er blevet blokeret på Facebook af en bestemt person. Mens Facebook ikke viser en liste over alle de mennesker, der har blokeret dig—Om det tillader det du for at få adgang til en liste over alle mennesker du har blokeret - du kan søge i hver enkelt person for at se, om du er blevet blokeret.

Hvis du søger på en persons navn, og der ikke er nogen resultater, eller hvis deres specifikke profil ikke vises i resultater, undskyld, men du er blevet blokeret.

Relateret: 300 Instagram billedtekster

Facebook lader dig ikke tagge dem i et indlæg eller et foto.

Giphy

(Giphy)

Hvis du ikke vil gøre for meget at snuse rundt, er en anden let test for at se, om du er blevet blokeret, at forsøge at tagge personen (den anklagede, hvis du vil) i et indlæg eller et foto. Generelt, når du begynder at skrive en persons navn for at tagge dem på Facebook, udfylder FB automatisk resten af ​​deres navn. Hvis det ikke sker, og personens navn overhovedet ikke vises, kan du vædde på, at du er blevet #BLOCKED.

Facebook giver dig ikke mulighed for at sende en besked direkte til personen.

Giphy

(Giphy)

Hele pointen med blokering tillader ikke kommunikation mellem de to parter. Så hvis du skriver det anklagedes navn i Facebook Messenger, forsøger at starte en besked, og deres navn ikke vises, er det bestemt sus. Du kan endda få en fejlmeddelelse, der siger, at brugeren ikke er tilgængelig. De er ikke tilgængelige, fordi de har blokeret dig.

Brugerprofilen er ikke tilgængelig.

Giphy

(Giphy)


Dette bringer os til: Beklager, dette indhold er ikke tilgængeligt lige nu. Hvis du prøver at gå direkte til den anklagedes Facebook-profil og i stedet modtage ovenstående fejlmeddelelse, blokeres du. Igen er de ikke tilgængelige, fordi de har valgt ikke at være tilgængelige for dig specifikt. Yikes!

Næste op, eksperttip om, hvordan man bruger Instagram som en professionel .